March 24, 2004

Via Electronic Mail

Ms. Jean A. Webb

Secretary

Commodity Futures Trading Commission
Three Lafayette Centre

1155 21st Street, N.W.

Washington, D.C. 20581

Re: CBOE Futures Exchange, LLC Rule Certification
Submission Number CFE-2004-09

Dear Ms. Webb:

Pursuant to Section 5¢(c)(1) of the Commedity Exchange Act, as amended ("Act"), and
§40.6(a) of the regulations promulgated by the Commodity Futures Trading Commission under
the Act, CBOE Futures Exchange, LLC ("CFE") hereby submits an amendment, as set forth
below, to CFE Rule 611 and to CFE Policy and Procedure V (the "Amendment").

The Amendment revises CFE Rule 611 with respect to the crossing of Orders of Trading
Privilege Holders or its Related Parties with original Orders. The Amendment also deletes in its
entirety CFE Interpretation and Policy V as a result of the changes made to CFE Rule 611. The
Amendment will become effective on March 26, 2004. CFE is not aware of any substantive
opposing views to the Amendment.

CFE hereby certifies that the Amendment complies with the Act and the regulations
thereunder.

The Amendment, marked to show additions in underlined text and deletions in
[bracketed] text, consists of the following:

EE I

Rule 611. Trading Against Customers’ Orders

No Trading Privilege Holder (including its Related Parties) shall enter into a
transaction on behalf of a Customer in which such Trading Privilege Holder or Related
Party or any Person trading for an account in which such Trading Privilege Holder or
Related Party has a financial interest, intentionally assumes the opposite side of the
transaction. The foregoing restriction shall not prohibit pre-execution discussions
conducted in accordance with procedures established by the Exchange from time to time,
and shall not apply to any Exchange of Future for Physical, any Block Trade or any
transaction meeting all of the following criteria (or such other criteria as may be
established by the Exchange from time to time):
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(a) the Customer has previously consented in writing to such
transactions[, which consent shall have been given or renewed within 12 months
of the transaction at issue] and such consent has [shall] not [have] been revoked
prior to the applicable transaction [thereto];

(b) if the Trading Privilege Holder desires to c¢ross a Customer Order
with an Order of the Trading Privilege Holder or Related Party and a bid and an
offer for the relevant Contract are resting in the CBOE System, the Trading
Privilege Holder may enter the Customer Order into the CBOE System and may
immediately thereafter enter the opposing Order representing no more than 30%
of the Customer Order's contract size (rounded up to the nearest whole contract);

([ble) the Trading Privilege Holder or Related Party has waited for a
[reasonable] period of five seconds [time, as determined by the Exchange,] after
first entering the Order received from the Customer into the CBOE System
before taking the opposite side of the transaction, or if the Trading Privilege
Holder initially crossed 30% of the Customer Order as provided in Rule 611(b),
the Trading Privilege Holder has waited for a period of five seconds after first
entering the Customer Order into the CBOE System before entering an opposing

Order for the remaining balance, if any, of the Customer Order;

([c]d) the Trading Privilege Holder maintains a record that clearly
identifies, by appropriate descriptive words, all such transactions, including the
time of execution, commodity, date, price, quantity and delivery month; and

([dle) the Trading Privilege Holder provides a copy of the record
referred to in clause (c) above to the Exchange upon request by the Exchange.

Because the Orders entered into the CBOE System pursuant to this Rule 611 are exposed
to the market, there is no assurance that the Orders of the Trading Privilege Holder will
be matched against the Customer Order.

.....

Policy and Procedure V. [Trading Against Customer’s Orders (Rule 611)] Reserved

[A Trading Privilege Holder (including its Related Parties) may not enter into a
transaction on behalf of a Customer in which such Trading Privilege Holder or Related
Party intentionally assumes the opposite side of the transaction, unless each requirement
specified in Rule 611 is met by such Trading Privilege Holder or Related Party.]

[Pursuant to Rule 611(b), it is permissible for a Trading Privilege Holder or Related Party
to enter into such a transaction if such Trading Privilege Holder or Related Party waits
for a reasonable period of time after first entering the Order received from the Customer
into the CBOE System before taking the opposite side of the transaction. The Exchange
deems five seconds or longer to be a reasonable period of time for purposes of the
immediately preceding sentence.]
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Questions regarding this submission may be directed to David Doherty at (312) 786-

7466. Please reference our submission number CFE-2004-09 in any related correspondence.

CBOE Futures Exchange, LLC

By Coioet QSpope
Edward J. Joyce ul/ 0

President

cc: Mark Baumgardner (OCC)



