
  
 
 
 
 Regulatory Circular RG00-167 
 
 
 
Date: November 3, 2000 
 
To: Membership 
 
From: Market Performance Committee 
 
Re: Market Maker Performance 
 
 
Members are advised that under Exchange Rule 8.7 Interpretation and Policy .03, a market 
maker is required to trade at least 75% of his/her contract volume in those option classes that 
comprise his appointment and 25% of his/her total transactions in-person.  Pursuant to the Fee 
Schedule dated August 1, 2000, any member or member firm, who acts on their behalf, who fail 
to change their appointments on a timely basis or meet their in-person trading requirements 
would be assessed a fee of $250 for any quarter.  A letter of warning will be issued first followed 
by a $250 fee for those that fail to comply.  If you have any questions, please contact Angela 
Schons at 786-7559. 
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